Over Bosico

Bosico is opgericht door mij, Bob Nijhof. Bosico is geregistreerd bij de KVK onder nummer 58687378. Tevens heb ik nog een taxibedrijf en een handelsonderneming.

Bosico richt zich op het onderhouden, repareren en verkopen van Bosch, Siemens en Jura espressomachines. Sinds 2011 is Bosico bezig aan een gestage opmars tot een betrouwbaar adres in service, onderhoud en levering van bovengenoemde merken.

Bosico is gevestigd aan de Kalverstraat 123 te Apeldoorn. Bereikbaar onder telefoonnummer 055-2601000.

 

Ooit ben ik begonnen met de reparatie van een Bosch TCA5201, de oer-espressomachine. Ik wilde lekkere koffie, zette het daarvoor met een normaal koffiezetapparaat. Eerst geprobeerd met zo’n piston-machine maar dat was veel werk en gaf veel gesop en gesmeer.

Destijds kon ik de Bosch kopen van een buurvrouw. De machine was defect maar ik wilde de gok wel wagen. Ik heb de espressomachine aan de praat gekregen. Sindsdien heb ik nooit meer zonder een espressomachine gezeten.

De techniek interesseert me en de kwaliteit kan ik voor in staan. Van het een kwam het ander, een ander type, een moeilijkere storing, en ga zo maar door.