Tweedehands koffiemachine kopen

Naast reparatie van koffiemachines kunt u bij Bosico ook terecht voor de aanschaf van tweedehands koffiemachines. Door de toenemende populariteit en technische ontwikkeling komen er steeds vaker tweedehands exemplaren op de markt. Deze zijn zeker niet slecht en kunnen meestal nog vele jaren mee.

Waarom een tweedehands koffiemachine kopen?

Koffiedrinken wordt steeds populairder en ook steeds meer een beleving. De markt wordt daarom overspoeld met koffiemachines, waarmee u met een paar drukken op de knop verschillende soorten heerlijke koffie maakt. Koffiemachines zijn echter behoorlijk duur in aanschaf en niet iedereen kan zich een dergelijk apparaat veroorloven. Daarom is de aanschaf van een tweedehands koffiemachine een echte uitkomst. Het verschil met een tweedehands koffiemachine bij Bosico kopen, of op een website als Marktplaats, is dat onze apparaten volledig gereviseerd zijn.

Om welke koffiemachines gaat het?

Bij Bosico kunt u terecht voor tweedehands koffiemachines van veel type's Jura, Siemens en Bosch, maar via onze inkoopkanalen kunnen we aan vrijwel ieder model Bosch, Siemens en Jura koffiemachines komen. Wat betreft Siemens en Bosch hebben we zelfs het grootste aanbod van Nederland. Sowieso hebben we altijd gemiddeld twintig tweedehands koffiemachines op voorraad van verschillende merken en in verschillende prijsklassen.

Wat Bosico u biedt

We leveren tweedehands koffiemachines waar een defect aan is geweest, of die de vorige eigenaar heeft ingeruild voor een nieuwer of geavanceerder model. Alle koffiemachines zijn uitvoerig getest, gecontroleerd en waar nodig zijn er onderdelen vervangen. U koopt bij ons dus een tweedehands koffiemachine met de kwaliteit van een nieuwe.  Daarom durven we ook met een gerust hart een maand garantie te geven. We bieden eveneens de mogelijkheid om uw oude (defecte) koffiemachine bij ons in te ruilen. Zo heeft u ook nog eens een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs. Kijk gerust eens in onze webshop voor het actuele aanbod.

Aanbod tweedehands koffiemachines

Heeft u interesse in onze tweedehands koffiemachines? Bekijk deze in de webshop!

Naar de webshop