Koffiemachine problemen?

Een defect of probleem met uw Bosch, Siemens, Jura, Melitta, Nivona, Neff, Gaggenau of Miele?

Vul het formulier in en Bosico neemt zsm contact met u op maar moet eerlijkheidshalve vertellen dat voor omruil van Bosch en Siemens inbouw-koffiemachines U hier aan het juiste adres bent. Dit zorgt namelijk voor minder, tot geen, garantiegevallen. Fire-and-forget. Heerlijk. Minder goed word Bosico in diagnose en reparatie van andere merken en types zoals het vervangen van een zetgroep van een Jura Z6 of vochtig afval oplossen bij een Siemens EQ3-5-6-7-8 of 9.. In die gevallen adviseer ik altijd eerst contact op te nemen met de importeur zoals Siemens of Jura. Komt u er dan nog niet uit, neem dan pas contact op.

Reparatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Handig om het probleem duidelijk te maken
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een afspraak gemaakt, telefonisch of per mail, kom dan op tijd. Bosico staat op het afgesproken moment voor u klaar met de juiste Torx-bitjes, want verwacht dat u op tijd komt. Afspraak is afspraak bij Bosico.
Bosico berekend dus bij het annuleren/verzetten/te laat/niet komen opdagen tegenwoordig helaas noodgedwongen kosten:

12 uur van tevoren afbellen: €40
Afbellen op het tijdstip van afspreken: €41
heel iets te vroeg komen maar ook geen dik-vet-kwartier-te-vroeg: een kopje koffie en iemand die klaar staat
15 tot 30 minuten te laat, niet bellen en haastig hier een machine afgeven : onbetaalbaar

Dit is absoluut geen verdienmodel maar helaas pure noodzaak geworden. Bosico berekend deze kosten noodgedwongen omdat het geregeld voorkomt dat een consument niet verschijnt. Of een uur te laat. Of op het moment van afspraak opbelt en meld een dag later te komen.
Sommigen consumenten vinden dat heel normaal, Bosico niet. Bosico en zeker Taxi Bob Nijhof is bijna nooit te laat. Wel met terug bellen, ok. Desalniettemin..
Kom liever 10 minuten te vroeg dan 1 minuut te laat. Dan kan u zich ook rustig aan de maximum snelheden houden, onthaast hier parkeren en even de benen strekken. Plant u alles tot op de laatste minuut, dan loopt u een hoog risico hier te laat te komen als er iets tegenzit. Bezoek Bosico dus nooit als u haast heeft. Koop een parkeerkaartje. Bosico houd met het berekenen namelijk geen rekening met overmacht of uitzonderingen.
Bosico vind het bijvoorbeeld netjes als u van tevoren belt dat het wat later word, echter berekend gewoon de kosten zoals hierboven omschreven. Deze bedragen gelden voor alle bezoeken. Dus ook voor het ophalen van gerepareerde machines, verkoop en diagnose. Vind u dat lastig dan bezorgd Bosico gewoon bij U. Inclusief mobiel PIN-apparaat en uitgebreide bedieningsinstructies. * alleen koffie-inbouwmachines van Bosch en Siemens.

Telefoon: 055 260 1000

Email: info@bosico.nl

Adres: Kalverstraat 123, Apeldoorn

KvK nummer: 58687378

BTW nummer: NL104176301B01

Bosico zit in het centrum van Apeldoorn